Jag hoppas..men skall man våga??

Förra EU-valet vid denna tidpunkten så var man ganska säker på en triumf där ett parti som verkligen står för frihet skulle vinna mark (Piratpartiet). Idag är jag ärligt talat mycket orolig. Att Piratpartiets partnerpartigrupp Miljöpartiet kommer högt är glädjande men samtidigt då deras främsta företrädare dissar Piratpartiets en av hjärtefrågor så blir jag orolig. En hunger för jämställdhet har gjort att man röstar på ett parti som tror att EU-parlamentet bara kommer köpa Sveriges åsikter rakt upp och ner. Jag är ABSOLUT INTE emot JÄMSTÄLLDHET, jag anser att ett förhållande SKALL vara JÄMSTÄLLD och män och kvinnor skall ha samma lön och möjligheter, men vissa feministers extrema hållning gör att jag blir lite frågandes. Sedan har vi sorgebarnet Sverigedemokraterna, detta parti som kommer sitta i en partigrupp där samtliga rasistiska/nationalistiska partier misstror varandra samt där Le Pen sjönk till en nivå bortom dess like då han sade att det fasliga viruset Ebola skulle lösa invandringsfrågan. Jag hoppas att Sverige idag visar ett intellekt som framförallt vänder Sverigedemokraterna ryggen.

Att media inte har skrivit mer om Piratpartiet utan låtsas som om vi inte finns, det är också en sak jag funderar mycket över. Är det rädslan över att reformera upphovsrätten som gör att man är bredd att sänka det parti som vill hjälpa dem mest att se till att anonymiteten då du vill tipsa om något behålls? Piratpartiet är det enda parti som är garanten för att denna frihet behålls, jag är livrädd för att andra partier skall byta bort dessa friheter mot andra frågor.

Dessutom vad är demokratin värd, då den bara är en yta, då man inuti demokratin lever i ett fängelse utan galler? Där du som liten människa hela tiden är en misstänkt brottsling? Då staten anser att du är en potentiell fara och det samhälle våra far och mor-föräldrar kämpande för att få uppleva nu bara förstörs, Demokrati utan FRIHET och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER både på Internet och andra fall (för båda är förenade) är bara en fask yta, en demokartur. För vad spelar de andra frågorna för roll om man inte har FRIHET och INTEGRITET?

Ikväll hoppas jag att vi i Piratpartiet behåller minst en plats i EU-parlamnetet och att Sverigedemokraterna inte kom in.

Flattr this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *