Miljöpartiet vill ha datalagring???

Den senaste tiden så har besvikelsen varit mycket stor över att Miljöpartiet (MP) och Vänsterpartiets (V) medgörlighet till att införa datalagringsdirektivet i vad vi alla trodde var att Socialdemokraterna (S) hade tvingat detta på dem för att regeringsduglighet skulle uppvisas.

Men nu visar det sig att det förmodligen är MP som frivilligt har gått med på detta och till och med för S har föreslagit att man SKALL införa datalagringsdirektivet i Sverige. Brokep sågar detta, likaså Carl Schlyter (som är med i Miljöpartiet MEP i Europaparlamentet), han frågar sig hur han skall kunna jobba mot skiten om hans parti motarberat honom på hemmaplan. MYCKET bra fråga Carl! Frågan är varför fler inte reser sig upp och revolterar emot partiledningen som tydligen inte bara gått med på skiten utan också föreslagit att skiten skall införas?

Piratpartister som skriver om detta är Rick Falkvinge, Hax, och Mikael Nilsson, här på dessa inläggen finns ett ljudklipp där man kan höra Peter Eriksson (språkrör) totalt göra bort sig. Andra är Mattias Andersson och Full Mental Straight Jacket

Anders Hedberg skriver om knapptryckarkompani och jag håller med att riksdagens uppgift är hotad om man faller offer hela tiden för partipiskan, jag anser att riksdagen BORDE få större makt och att ledamöterna i kammaren skall kunna rösta mot regeringen och ha ryggrad att göra så. Riksdagen är folkets röst och om regeringen agerar emot folkets intresse så skall inte ledamöterna gå emot folkets intresse. Regeringsduglighet är ett ord som mer och mer är jag rädd för kommer att användas som ursäkt för att fly undan ansvar och att ha som ursäkt för att slippa rakryggad stå upp för svenska folkets intressen och gå med på elitistiska ideér och ideal.

Flattr this!

3 reaktion på “Miljöpartiet vill ha datalagring???

  1. Pingback: Miljöpartiet VILL införa datalagringen | Rick Falkvinge (PP)

  2. gustav

    Man känner sig väldigt besviken. PP och MP brukade stå sida vid sida på demonstrationer.

  3. Pingback: Övervakad av staten och företagen i symbios « Integritet och Frihet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *